Despre Noi

TEAM TELECOM si-a inceput activitatea in anul 2003 ca firma cu capital romanesc, integral privat, cu activitate de distributie de echipamente pentru telecomunicatii si asigurarea de servicii integrate.

TEAM TELECOM s-a dezvoltat continuu prin extinderea portofoliului de produse cu brand-uri de renume international, acoperirea unor noi segmente de piata, si asigurarea unei puternice prezente locale prin partenerii din teritoriu.

Continuam sa crestem prin identificarea de noi directii de dezvoltare, selectam ca parteneri cei mai de incredere jucatori din domeniu, imbunatatim constant prezenta in piata.

TEAM TELECOM este Distribuitor Autorizat si NPI (Network of Preferred Installer al CORNING OPTICAL COMMUNICATIONS si Value Add Distributor pentru ALCATEL-LUCENT ENTERPRISE.

Profil companie

Oferta TEAM TELECOM include echipamente pentru telecomunicatii de inalta calitate si se adreseaza integratorilor de sistem, antreprenorilor si resellerilor.

In portofoliul de produse al TEAM TELECOM sunt incluse:

  •  Sisteme de cablare structurata, Solutii fibra optica, Centrale telefonice IP | TDM | Full-IP, Solutii Call center, Dulapuri de comunicatie 19”, Solutii Data Center, Sisteme supraveghere video complet IP, Sisteme profesionale pentru managementul cablurilor dar si echipamente conexe acestora.
  • Solutiile si echipamentele promovate sunt furnizate de producatori de renume international precum: Corning Optical Communications, Alcatel-Lucent Enterprise, Canovate, 3M Telecom,  Velcro, Planet, Gigacom, Ripley-Miller, APC etc.

Avantaje competitive

Marci recunoscute | Portofoliu de produse ce include marci de prestigiu, cu un istoric relevant si recunoastere internationala.

Tehnologii inovatoare | Gama de produse ce incorporeaza cele mai noi tehnologii din domeniul telecom si satisfac cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Echipa de vanzari | Profesionalism - Eficienta - Flexibilitate sunt obiectivele de performanta pe care compania le respecta si le dezvolta. Suportul constant oferit partenerilor nostri ne recomanda drept unul dintre cei mai dinamici si de incredere distribuitori din domeniul IT&C.

Canale de distributie puternice | Construim cu resellerii si integratorii de sistem parteneriate puternice pe termen lung ce permit atat dezvoltarea companiei cat si a partenerilor sai.

Abonează-te la newsletter
și află de reducerile cu timp limitat!

Whatsapp Whatsapp