Termeni si conditii

Protectia datelor cu caracter personal in conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. nr.679 din 27.04.2016

CONSIMTAMANTUL PERSOANEI VIZATE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


S.C. TEAM TELECOM S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sector 1, str. Copilului, nr. 6-12, spatiul de birou nr. 2 (lotul nr. 70) situat in Tronsonul 2, scara E, etajul 1 al Proiectului denumit „DOMENII PARK VILAGE", ORC J40/9771/2001, CIF 14306256, atribut fiscal RO, Telefon: 0371 190 963 , Fax: 0372 895 784; www.teamtelecom.ro si www.nethub.ro, isi exprima rugamintea ca inainte de a ne transmite datele Dvs.ce au caracter personal catre S.C. TEAM TELECOM S.R.L. sa cititi informatiile prezentate in subsidiar:

1) Prin completarea oricarui formular care solicita date cu caracter personal conform dispozitiilor, formulare pe care le accesati si le completati atat la sediul S.C. TEAM TELECOM S.R.L. dar si de pe site-urilor www.teamtelecom.ro si www.nethub.ro detinute de S.C. TEAM TELECOM S.R.L. sunteti de acord în mod expres si neechivoc ca toate informatiile si datele personale pe care Dvs. le furnizati catre S.C. TEAM TELECOM S.R.L. sa fie utilizate de catre S.C. TEAM TELECOM S.R.L. numai in vederea si in scopul contactarii Dvs. de catre reprezentantii S.C. TEAM TELECOM S.R.L.

2) Va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamanut Dvs., dati acordul Dvs. catre S.C. TEAM TELECOM S.R.L. pentru prelucrarea de catre S.C. TEAM TELECOM S.R.L. a datelor Dvs. cu caracter personal, atat in scopul procesarii acestui formular, cat si in scopul bunei derulari a relatiei contractuale dintre Dvs. si S.C. TEAM TELECOM S.R.L., dar si cu transmiterea, inclusiv în scopul prelucrarii acestor date, catre terti imputerniciti de catre S.C. TEAM TELECOM S.R.L. sa opereze date cu caracter personal în numele sau, in vederea indeplinirii obligatilor contractuale.

3) Va exprimati in mod expres faptul ca ati luat la cunostinta ca dispuneti si puteti sa va exercitati toate drepturile prevazute de catre si anume: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale, dreptul de a ma adresa instantei de judecata.

S.C. TEAM TELECOM S.R.L. va aduce la cunostinta ca prelucreaza date cu caracter personal cu privire la Dvs. in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatii de S.C. TEAM TELECOM S.R.L. si, in subsidiar, reclamă, marketing si publicitate precum si statistica in legatura cu obiectul de activitate al societatii.

Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la Dvs. se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail. Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de legislatia in vigoare.

Furnizarea unora din datele cu caracter personal colectate (ex: datele privind identificarea dumneavoastra) are un caracter obligatoriu.

Abonează-te la newsletter
și află de reducerile cu timp limitat!

Whatsapp Whatsapp